Machiaj în funcție de culoarea ochilor
Frumusețe - 25 februarie 2019

Machiaj în funcție de culoarea ochilor

Verzi, albaștri, căprui, gri … Indiferent de culoarea pe care o au ochii noștri, sunt FRUMOȘI și UNICI. Însă pentru a le evidenția frumusețea trebuie să alegem cu grijă culorile pe care le folosim. Dacă vom ține cont de culoarea ochilor, vom reuși să realizăm un machiaj perfect. Iată ce culori să folosiți pentru un machiaj reușit în funcție de culoarea ochilor.

Ochii verzi

Ochii verzi sunt mai rar întîlniți iar cele care se bucură de această culoare cu siguranță că au primit și complimente. Dar pentru a fi și mai remarcați optați pentru o varietate largă de nuanțe violete. Această culoare este perfectă pentru ochii verzi. De asemenea alegeți culori cum ar fi: cafeniu, portocaliu, negru, albastru. Pentru un efect wow,  alegeți un fard sau creion verde. Iar pentru un machiaj de seară, vă puteți accentua culoarea ochilor, aplicînd o umbră roșie.

 

Ochii albaștri

Ochii albaștri atrag privirile și fără machiaj. Însă dacă doriți să-i faceți să strălucească, alegeți fardul de ochi care să vă amintească de culorile toamnei. Optați pentru culori calde: maro, portocaliu… De asemenea puteți încerca nuanțe de gri, argintiu, auriu sau negru.

 

Ochii căprui

Ochii căprui sunt des întîlniți iar mulți ar putea crede că această culoare a ochilor este ceva obișnuit, însă nu este așa. Ochii căprui sunt ideali pentru a experimenta o gamă largă de culori. Alegeți albastru, verde, violet, roz, maro, negru. Pentru un accent suplimentar, nu uitați să puneți un pic de auriu în colțul interior al ochiului. Însă dacă vă doriți un machiaj de seara cu efect mai dramatic, combinați culorile: maro ( pe pleoapa superioara ) și albastru ( pe pleoapa inferioară ).

 

Ochii gri

Ochii gri sunt deosebiți de frumoți și foarte rar întîlniți. Alegeți un machiaj al ochilor în nuanțe de cenușiu, care vă vor accentua foarte mult culoarea ochilor frumoși. La fel puteți alege farduri gri, argintiu, negru, maro sau albastru.

 

Nu uitați: Un machiaj bine ales în funcție de culoarea ochilor, va accentua și mai mult frumusețea lor.

Lasă un răspuns

You have to agree to the comment policy.