Top 5 aplicații de prelucrat poze
Divertisment - Tehnologie - 4 februarie 2019

Top 5 aplicații de prelucrat poze

Pentru că toți iubesc pozele am hotărît să vă prezentăm 5 aplicații cu care vă puteți prelucra pozele preferate!

1. VSCO Camera

vscocamera

Este una dintre cele mai populare aplicații avansate de editare a fotografiilor de pe telefonul dvs.  Principalul avantaj al camerei VSCO nu este numai în filtrele încorporate (dintre care există mai mult de cincizeci), ci și în capacitatea de a detalia toate aspectele corecției imaginii.

Link: Andoid   IOS

2. LD (Lens Distortions)

lds lens lens distorsion

Prima poza este originală, făcută cu un Iphone 5s pe cînd a 2-a este prelucrată prin aplicația Lens Distortions. Este o aplicație pentru toți iubitorii de peisaje și mediul urban. LD vă permite să adăugați un efect de ceață,  ploaie, film vechi, ceață colorată, strălucirea soarelui  sau chiar soarele .

Link: Andoid   IOS

3. SnapSeed

snapseed snapseed

Analogic al editorului  VSCO, aplicația se concentrează asupra utilizării efectului HDR – adică tehnologii de imagine și video, a căror luminozitate le depășesc pe cele standard. Acesta va fi ușor de utilizat pentru profesioniștii PhotoShop dar și cei care nu au folosit niciodată editori de fotografii .  Avantajul SnapSeed asupra VSCO este că determină automat genul imaginii (portret, peisaj, etc.) și pune la dispoziție utilizatorilor instrumentele necesare pentru editare.

Link: Andoid   IOS

4. Color Pop

color pop color pop

Este o aplicație pentru editarea fotografiilor creative. După ce a fost descărcat, Color Pop decolorează imaginea și apoi folosind o perie specială, utilizatorul poate readuce culoarea în zonele selectate ale fotografiei și poate aplica 7 tipuri de filtre, foarte apropiate de cele încorporate în Instagram. Această metodă de procesare arată foarte impresionant pe imaginile florilor, mării, alimentelor și băuturilor.

Link: Andoid   IOS

5. YouCam Makeup

youcam

Inițial, aplicația a fost concepută să efectueze retușări fine, apoi au fost adăugate funcțiile de schimbare a imaginii – culoarea ochilor, părul, coafura, machiajul.

Acum,  YouCam este mai degrabă o aplicație pentru jocuri, dar te poate ajuta în cazurile în care ai nevoie de o fotografie bună a feței, atunci cînd lipsa de somn și oboseala sunt vizibile cu ochiul liber.

Link: Andoid   IOS

Lasă un răspuns

You have to agree to the comment policy.