abdomen plat
Sănătate - 4 februarie 2019

Abdomen plat ! 10 alimente care trebuie evitate

V-ați săturat de diete și ore petrecute în sala de sport fără nici un rezultat? Iată 10 alimente care vă împiedică să aveți un abdomen plat.

Băuturi alcoolice

Sunt bogate în calorii, încetinește metabolismul, mărește pofta de mîncare. De exemplu coktail-ul Margarita (100 ml. ) conține 7 linguriți de zahăr.

Băuturi carbogazoase

Conțin calorii goale iar gazele provoacă balonare. Chiar și sucurile de fructe/legume conțin mult zahăr și sirop de porumb. Cel mai bine este sa bem apă sau ceai rece cu lămîie ( fără zahăr ) .

Guma de mestecat

Guma de mestecat trezește pofta de mîncare, mai ales pofta de ceva dulce.

Alimente bogate în sodiu

Deasemena trebuie micșorat consumul de sare, cu atît mai mult dacă aveți tensiune ridicată. Produsele ce conțin sare în cantități mai mari au efect negativ, de exemplu reține apa în organism ( ce duce la mărirea abdomenului ) .

Fast food

Deși iubim cu toții acest tip de mîncare , este o bomba calorică. Conține o mulțime de grasimi, zahar și arome artificiale iar din această cauză mîncarea greu se digeră și dăunează florei intestinale. Consumul regulat duce la probleme grave de sanatate.

Maioneza

Pentru iubitorii de maioneză e bine de știut că ea conține cel puțin 80% grasime. O linguriță de maioneză conține 100 calorii.

Produse prăjite

Trebuie de evitat orice produs prajit. Acest tip de grasime acționează asupra creierului nostru, lipsindu-l de senzația de saturație. În asa fel putem să mîncăm un pachet mare de chipsuri fără să ne dăm seama.

Înghețata

Dulciurile așa cum este înghețata se transformă imediat în grăsime. Înghețata creează dependență deci și kilograme în plus.

Produse « fără zahăr »

Zahărul din aceste produse este înlocuit cu îndulcitori artificiali. Deși nu conțin calorii ele măresc pofta de mîncare și duce la luarea în greutate.

Produse care provoacă balonarea

Chiar și cele mai slabe persoane pot avea burtă și asta pentru că consumă prea multe alimente ce provoacă balonarea. Încercați să eliminați urmatoarele produse : fasolea, varza, merele, conopida, brocoli…

Lasă un răspuns

You have to agree to the comment policy.