Frumusețe - 1 februarie 2019

Cum să arătăm îngrijite și frumoase

O femeie poate fi îngrijită indiferent de vîrstă, trăsături, greutate sau starea financiara. O femeie îngrijită este aceea care are grijă de ea zi de zi, nu doar cu ocazia unor sărbători, ieșiri in oraș, începutul unei relații. Iată câteva lucruri la care trebuie să atragem atenția.

Mirosuri

Igiena este foarte importantă nu doar pentru sănătate dar și pentru a creea o impresie plăcută celor din jurul nostru.Trebuie să avem un corp curat si haine curate. Ne folosim de deodorante, antitranspirante sau șervețele umede (în caz că nu avem posibilitatea de a face la moment baie).

Păr curat

Diferite situații pot apărea (lipsa timpului, oboseala, lenea… ) dar în pofida la toate trebuie să depunem  eforturi de a ne spăla părul. Putem avea un machiaj frumos,haine stilate,tocuri dar dacă părul nu este curat atunci strică toată imaginea noastră. Dacă avem nevoie să ieșim urgent și nu avem timp pentru a ne spăla părul atunci putem folosi un șampon uscat care o să absoarbe excesul de sebum și o sa ofere un pic de volum.

Igiena cavității bucale

Este foarte neplacut atunci cînd de la persoana cu care vorbim miroase urît din gură, mai ales dacă este o domnisoară/doamnă. Deaceea este absolut necesar să ne spălăm de doua ori pe zi dinții sau dacă avem posibilitatea după fiecare masă pentru a preveni apariția cariilor și mirosurile neplacute. Este la fel de important să folosim ața dentară.

Mâini îngrijite

Și aici mă refer la mâini hidratate,unghii îngrijite,fără cuticule uscate. Nu este necesar să mergem în fiecare luna la salon pentru a avea unghiile frumoase, putem să le îngrijim și acasă. Ne putem cumpăra un ulei pentru cuticule, câteva oje și instrumente necesare.

Un ten hidratat și curat

Pentru a ne putea bucura de un ten curat, luminos, tonifiat trebuie să urmăm câțiva pași :

  1. Demachierea
  2. Curățarea
  3. Tonifierea
  4. Hidratarea

Pentru acești pași folosim soluții micelare sau laptișoare ,geluri, loțiuni tonice, creme, seruri, măști.

Machiaj natural

Alegem un machiaj natural și care să ni se potrivească nouă. În așa mod ne punem în valoare trăsăturile frumoase pe care le avem.

 

Lasă un răspuns

You have to agree to the comment policy.