Frumusețe - 1 februarie 2019

6 reguli simple pentru o piele curată și fără riduri

Cu toții ne dorim ca să arătăm bine și să avem o piele curată și fără riduri , mai ales odată cu trecerea anilor. Există reguli simple dar foarte eficiente dacă le aplicăm. În acest articol vreau să vă împărtășesc 6 sfaturi utile pentru fiecare, indiferent de vîrstă.

  •  Curățați tenul

Niciodată nu vă culcați machiate, pielea nu respiră și pot apărea foarte ușor coșuri. Indiferent de tipul pielii, trebuie curățat delicat, dimineața și seara.

 

  •   Masajul feței

După ce ne-am spălat pe față și am aplicat o cremă ne putem face un masaj facial care ajută la tonifiere, prevenirea ridurilor, relaxare. Putem vedea rezultate dacă îl facem regulat, dimineata si seara 2-3 min.

 

  • Crema cu protecție solară 

Dacă o să folosim cu regularitate crema cu protecție, pielea noastră va fi mult mai frumoasă și sanatoasă . Dar cel mai important este că va fi protejată de factorii externi si razele UV   ( ultraviolete )  care ne pot afecta foarte mult calitatea pielii.

 

  •  Gâtul și decolteul

Nu uitați niciodată de aceste zone. Pielea aici este subțire și are nevoie de îngrijire si hidratare la fel ca tenul.

 

  •  Tot ce se atinge de piele trebuie sa fie curat

Încercati să nu vă atingeti fața cu mânile. Schimbați fețele de pernă cît mai des posibil. Dezinfectați telefoanele mobile și alte dispozitive electronice.

 

  •   Mâinile

La fel ca tenul, gâtul și decolteul, mâinile noastre au nevoie de hidratare. Atunci cînd faceți curățenie în baie, bucătarie, străduiți-vă să purtați mănuși pentru a vă proteja mâinile apoi aplicați o cremă.

 

Lasă un răspuns

You have to agree to the comment policy.